Περί σαλονιού: μικρές συμβουλές

By Vaso Katsikaki 7 έτη agoNo Comments
Home  /  Έπιπλο Σπιτιού  /  Περί σαλονιού: μικρές συμβουλές

Ας σχολιάσουμε το θέμα της επιλογής ενός καναπέ για τον χώρο σας. Γιατί στην δική μας φιλοσοφία ο καναπές  είναι ένα από τα σημαντικότερα έπιπλα του σπιτιού μας. Πρόκειται για μια πραγματική επένδυση εφόσον εκεί συγκεντρώνεται καθημερινά και για πολλές ώρες όλη η οικογένεια, υποδεχόμαστε τους φίλους μας και το σημαντικότερο εκεί θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε επιστρέφοντας στο σπίτι μας, μετά από μια κουραστική μέρα!!

Όσο περισσότερο θα επενδύσετε σε αυτόν, τόσο περισσότερο θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου. Η ποιότητα των υλικών έχει άμεση σχέση με την απόδοση, την αίσθηση της αναπαυτικότητας και γενικά την συμπεριφορά του επίπλου.

Σημαντικές συμβουλές

  • Βεβαιωθείτε για της διαστάσεις που σας βολεύουν και λάβετε υπ όψιν σας την εργονομία του χώρου σας και το αισθητικό αποτέλεσμα στο σύνολο του δωματίου.

Εάν μας το ζητήσετε εκφράστε μας την επιθυμία σας και είμαστε πρόθυμοι να σας προτείνουμε λύσεις ώστε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι επιλέξατε το καλύτερο.

  • Τολμήσετε σε παιχνιδιάρικους συνδυασμούς υφασμάτων κάνοντας κομποζαρίσματα που δίνουν ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο και ανανεώνουν την ψυχολογία σας .

 

  • Εάν ο χώρος το επιτρέπει, προσθέστε μια πολυθρόνα όχι μόνο για να τετραγωνίσετε τον χώρο του σαλονιού, αλλά πραγματικά για να χαλαρώνετε απόλυτα, να διαβάζετε και να ηρεμείτε!

Επενδύστε λοιπόν και κερδίστε!!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                *Τα προϊόντα της φωτογραφίας διατίθενται στο κατάστημα μας
Categories:
  Έπιπλο Σπιτιού, Καναπέδες
this post was shared 0 times
 600
About

 Vaso Katsikaki

  (1 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.